SNACKBAR 'T SMIKKELTJE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 806 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar 't Smikkeltje. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 9:45 Food was good. Original time given was 40+ min for pick up, but we called and could pick it up much sooner. If you're not sure, just call! They're really friendly.
11 jul 2024 om 11:51 Was naar wens lekker,
5 jul 2024 om 23:03 Helft van de snacks was nog koud heel jammer want frieten enz smaken goed. Ook als we er gaan eten is het goed
5 jul 2024 om 19:28 Bestellings komt altijd te laat, als er staat dat het een uur duurd duurt het uiteindelijk 1 u en 45 min, frieten zijn kwebs en smaken naar oud frieten vet. Geven ook altijd het verkeerde drinken
27 jun 2024 om 23:43 friet zuurvlees was zeer goed je proefde en zag dat de zuurvlees zelf gemaakt was zeer lekker een echt toppertje!!!!!!
27 jun 2024 om 18:59 Was heel lekker. Ze heeben netjes gebeld omdat ze de saus wat ik wilde niet hadden. Dus kon ik kiezen voor andere
26 jun 2024 om 21:07 Het was erg druk bij hun dus duurde de bezorging iets langer. Maar de vriendelijke dame ( die er ook nog heel erg goed uit zag) die het kwam bezorgen maakte het wachten weer goed met haar vriendelijkheid.
23 jun 2024 om 19:15 Een gedeelte was helaas niet heet
21 jun 2024 om 23:13 Lekker eten prima prijs en snelle levering
20 jun 2024 om 22:15 Snelle bezorging, de frietjes waren nog lekker warm!
20 jun 2024 om 19:23 Heerlijke frietjes en lekkere snacks voor herhaling vatbaar
19 jun 2024 om 20:57 Met patat was net kauwgom.. en dan moest ik ook nog een 1,5u wachten.. niet te doen.. ik ga hier nooit meer bestellen